Rap video

rap video

Doggelito påminner om vem som är “Kung av rap” med ny singel och video så därför är det bra om vi vet vem som varit kung, Kung av Rap. Terrornätverket al-Qaidas heliga krig, jihad, har förvandlas till ”digihad” i en ny rap-video som sprids på internet. Mats Bauer, rektor på Alléskolan i Lomma, tycker att den allmänna bilden av skolan är alldeles för mörk. Nu har han gjort en video som gör. Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Förhoppningen är att myndigheterna i Förenade Arabemiraten ska lyssna på låten, ta upp hans fall på nytt — och benåda honom. Han hävdar att han blivit utsatt för en brottsprovokation, att drogerna inte var hans och att han blivit lurad av en vän. Men vi vet hur tufft han har det, säger pappan Abdoll Hossein Athari. Han har inga böcker och han får inte tillräckligt med mat. Kan ingenting, men tråden borde väl ligga i musik delen? Jag ville ta hans hand för att ge honom lite hopp men det var en stor glasruta mellan oss. Domarna ville döma honom till döden, och sedan livstid, innan straffet sänktes till tio års fängelse. I musikvideon rappar Athari om kvällen då han greps. Föräldrarna har mycket lite insyn i sonens tillvaro i fängelset men beskriver hur gängrivalitet och hot präglar vardagen. Visa ämnen Visa inlägg. Men de kommer undan med sex eller sju år i fängelse. Han påträffades utanför lyxhotellet Armani i Dubai med 21 gram kokain på sig. Ursprungligen postat av gusteno8.

Rap video Video

Machine Gun Kelly "Rap Devil" (Eminem Diss) (WSHH Exclusive - Official Music Video) Finns det någon därute som har erfarenhet angående rap låtar. Data Dator- och konsolspel Spel: Jag förstår Läs mer. I'm asking you, your hentai romance manga, sjunger han. Men vi vet hur tufft han har det, säger Abdoll Hossein Athari. Hans pappa, Abdoll Hossein Athari, hoppas att filmen ska sexy afrikanerinnen myndigheterna att överväga ett lägre fängelsestraff. Data Dator- och konsolspel Spel: Enligt rätten hade Farzan för avsikt att sälja drogerna vidare, något han förnekar. Besöken är en halvtimme långa och bevakas av vakter. Domarna ville döma honom till döden, och sedan livstid, innan straffet sänktes till tio års fängelse. Och nu skickar Farzan en egen vädjan till myndigheterna, i form av en musikvideo. I musikvideon rappar Athari om kvällen då han greps. Han mår inte bra, enligt Abdoll. Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Men det är svårt. Därför behöver jag eran hjälp. Data Dator- och konsolspel Spel: Och nu skickar Farzan en egen vädjan till myndigheterna, i form av en musikvideo.

Rap video Video

Machine Gun Kelly "Rap Devil" (Eminem Diss) (WSHH Exclusive - Official Music Video) Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Föräldrarna skickar kronor i månaden för att bekosta mat, telefonkort och kläder. Han har inga böcker och han får inte tillräckligt med mat. Visa ämnen Visa inlägg. Webcam chat nude är ett tufft liv och vi vet att han blir hotad. Hans pappa, Abdoll Hossein Athari, hoppas att filmen ska få myndigheterna att överväga ett lägre fängelsestraff. rap video

Read Also

0 Comments on Rap video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *